Romanian Dutch English French German Italian Spanish

Agrometeorologie

agrometeorologia

Schimbările climatice afectează în mod direct capacitatea productivă a fermierilor din întreaga lume. Deși securitatea alimentară este influențată de o serie de factori, probabil, nici una nu este mai imprevizibilă decât impactul vremii și al climei.

Pe măsură ce comunitatea științifică continuă să studieze schimbările climatice, Agrointelligence SISA se bazează în mare măsură pe datele agrometeorologice de la diverși parteneri pentru a analiza nivelul de securitate alimentară.

Partenerii noștri sunt Institutul de Meteorogie și statiile meteorologice de la nivel local, care pot oferi periodic previziuni meteorologice pe termen lung și scurt, dar și informații cu privire la modificările sezoniere prin monitorizarea pericolelor și anomaliilor.

Analiștii SISA utilizează aceste informații pentru a evalua condițiile actuale și viitoare și de a face presupuneri cu privire la rezultatele viitoare din securitatea alimentară. Împreună cu rapoartele lor de securitate alimentară lunare, analiștii colaborează îndeaproape cu oameni de știință și experți  la nivel regional/național.

?>

Termeni si Conditii