Romanian Dutch English French German Italian Spanish

Securitate ecologică

pedologiaagrochimia

Solul constituie un sistem viu și o resursă inepuizabilă de producție atât timp cât utilizarea și protecția durabilă a resurselor acestuia se realizează după anumite principii stiințifice. In prezent, acesta este expus la degradare fizică, chimică și biologică constanta prin activitățile agricole nocive si prin poluarea excesivă.
Prin urmare, SISA este orientată spre conservarea principalelor funcții ale solului și creșterea nivelului de producție, deoarece scopul nostru este de a ajuta fermierii să fie la curent cu tehnologia agricolă pentru a îmbunătății în mod constant randamentele, a crește producția culturilor și a răspunde la "provocarea alimentară".
Noi știm ca menținerea unui sol fertil reprezintă baza culturilor agricole, de aceea echipa noastră colaborează cu numeroși experți în domeniu și centre de cercetare, unde în urma analizelor de specialitate putem preveni sau combate efectele negative ale ingrășămintelor, deoarece un sol sănătos este capabil să genereze producții mari.
SISA monitorizează și analizează printr-o metodă integrată eficiența substanțelor chimice utilizate și creează avertizări timpurii în acest sens.

Departamentul de Pedologie ofera consultanță despre:

  • Impactul nutrienților asupra solului
  • Sănătatea solului
  • Necesarul de îngrășământ in funcție de culturi și evoluția acesteia
  • Nivelul Azotului din sol
  • Agronomie de precizie
  • Planificarea și managementul îngrășămintelor
?>

Termeni si Conditii